- 37%

Suport de telefon magnetic auto universal XN-silver

37,00 RON 59,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs XN-silver

Descriere

Tu unde tii telefonul in masina sau la birou?

Este tot timpul in acelasi loc, usor de gasit si de vazut?

Desi este unul din primele modele de suporturi pentru telefon auto magnetic, modelul XN01-silver este un model foarte robust si cu un magnet foarte puternic care poate sustine o greutate de pana la 500 grame.

Stii cum se spune uneori..."Nu se mai fac lucruri ca pe vremuri" :)

Culoarea lui, argintiu mat si dimensiunile reduse il fac sa treaca aproape neobservat pe bordul masinii desi este atat de folositor pastrandu-ti telefonul in fata ochilor pentru atunci cand vrei sa vezi cine te suna sau sa iti verifici mesajele si emailurile fara sa tii telefonul in mana.

Se monteaza foarte usor pe birou sau pe bordul masinii, cu ajutorul benzii dublu adezive aflata in pachet. Este necesar sa urmariti cu atentie instructiunile de montare aflate in cutia suportului de telefon auto magnetic.

In plus, daca intampini dificultati sau vrei informatii suplimentare despre montare si utilizare, ne poti contacta oricand.Nu pleca inainte de a a afla mai multe si despre castile wireless sport de la Jabees >>>.

Detalii

SKU
XN-silver
Categorii
Brand
Compatibilitate
Este un suport universal, compatibil cu orice model de telefon mobil
Garantie
12
Dimensiuni
38x40
Greutate
130
Material
aluminiu, otel inxidabil, magnet
Culoare
Silver
Scurta descriere

Suport pentru telefon auto magnetic universal pentru masina sau biroul tau. Viziteaza si cablurile magnetice de incarcare >>> si transfer de date. Pentru Iphone si Android.