Suport magnetic auto pentru mobil LA-gold

44,00 RON 77,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs LA-gold

Descriere

Suport pentru telefon auto magnetic LA-gold este construit din aliaj de aluminiu, otel inoxidabil si o generatie puternica de magneti astfel ca, daca vrei sa iti sustina chiar si o tableta este foarte potrivit.

Montarea se face usor pe bordul masinii, pe birou ori in orice alt loc unde iti petreci timpul este realizata cu ajutorul benzilor adezive 3M care se gasesc in pachet.

Demontarea suportului magnetic auto se face la fel de simplu fara sa lase urme in locul unde a fost lipita banda adeziva 3M.

Pentru un confort deosebit la volan va recomandam ca in acelasi timp cu utilizarea suportului sa folositi si cablul magnetic de incarcare pentru incarcarea telefonului si cu una din castile fara fir de la Jabees.

Ca la toate produsele noastre, garantia este de 12 luni si indiferent ca il folositi sau nu iar daca nu sunteti multumiti de el il luam inapoi.

Daca nu esti hotarat sau nu ai destule informatii, ne poti contacta oricand.

Pentru mai multa siguranta la volan va sugeram si o casca bluetooth MAGNETICA pe care sa o conectati la telefonul mobil.


Detalii

SKU
LA-gold
Categorii
Brand
Compatibilitate
Este un suport universal, compatibil cu orice model de telefon mobil
Garantie
12
Dimensiuni
38x40
Greutate
130
Material
aluminiu, otel inxidabil, magnet
Culoare
Gold
Scurta descriere

Suport magnetic de telefon auto in cutie de cadou din carton negru. Magnet puternic, montare usoara, confort maxim la volan. Trimite un like si pe Facebook mai jos.