Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Maxmania.ro (denumit in continuare si Vanzator).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Maxmania.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Raporturile comerciale dintre cumparator si Maxmania.ro sunt reglementate oficial de legile si ordonantele de guvern referitoarte la comertul electronic si completarile ulterioare ale acestora.


Continutul site-ului, drepturi de utilizare si proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Sunteți de acord și acceptați ca, fara nici o notificare prealabila, putem șterge sau adauga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul sitelui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantam și/sau confirmam sub nici o forma tipul de informație pe care îl veți gasi pe aceste site-uri.


Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodata fața de produsul pe care îl comercializam astfel:

 • culorile pot diferi ca nuanța datorita calitații imaginii și setarilor monitorului;
 • pozitionarea imprimeului în funcție de încadrarea la croire în procesul de producție automatizata

Atunci când un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide daca doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastra.

 

Maxmania.ro isi rezerva dreptul ca în cazul anumitor comenzi cu valori mari sau greutati/volume mari sa solicite plata integrala sau parțiala în avans.

 

Procedura inregistrare si realizare a comenzilor

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat cu atentie specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia cu dorintele d-stra prin vizitarea paginii produsului inainte de a lansa comanda.

Inainte de realizarea comenzii trebuie sa creati un cont personal pe site, astfel,  sunteți de acord sa furnizati informații adevarate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastra, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator. In situația în care consideram ca aceasta obligație nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Puteți face o comandă la noi prin completarea formularului de comandă, telefonic sau prin email. După comandă, veți primi o copie a comenzii pe adresa de e-mail pe care ați folosit-o în formularul de comandă în care veți avea detaliat produsele comandate și datele personale declarate. Dacă observați o eroare în comandă dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Dacă această nu se întâmplă, înțelegem că acceptăți detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise.

 

Maxmania.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi daca:

 • produsul nu este pe stoc
 • exista o eroare legata de pretul/descrierea afisate pe site
 • ati recurs in trecut la amenintari si limbaj neadecvat
 • ati refuzat in mod repetat preluarea de la curieri a comenzilor expediate
 • ati recurs in mod repetat si abuziv la schimburi de produse fara ca acestea sa aiba vicii ascunse sau defectiuni de fabricatie.

 

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat partenere cu Maxmania.ro, oriunde în România sau, dupa caz in afara tarii.

 

Expedierea unei comenzi are loc după ce ați primit e-mail-ul de confirmare a expedierii insotit de datele de livrare.

Termenul de livrare a comenzilor este în mod normal de maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii de catre operatorii nostri. 

 

Pot exista perioade cu un volum mare de comenzi in care ne rezervăm dreptul să marim termenul de livrare al produselor la maxim 7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii (perioade foarte aglomerate, Black Friday, Sarbatorile de iarna, Paste, alte Sarbatori Nationale etc). In aceste cazuri vom depune toate eforturile pentru a va instiinta de aceste modificari atat prin mesaje pe site sau telefonic.

Livrarea produselor este gratuită pentru comenzile ce depășesc o anumita valoare afisata pe site si in cosul de cumparaturi. Costul transportului pentru comenzi este afisat permanent pe site si in pagina cosului de cumparaturi.

Ne rezervăm dreptul să întârziem sau să anulăm comenzi și livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

 

Conditii de retur

Satisfacția clienților este foarte importantă pentru noi, de aceea puteți restitui unul sau mai multe produse din cele cumpărate de pe Maxmania.ro în termen de 14 zile din momentul în care ați primit coletul, indiferent de motivul pentru care vă decideți să faceți acest lucru.

 

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suportă alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul întră în posesia fizică a produsului (data livrarii de catre curier).

 

Condiții care trebuie avute in vedere la retur:

 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, nefolosit, fără deteriorari sau rupturi.
 • Vă recomandăm ca după primirea produselor, înainte de a le spăla sau folosi, să le verificați astfel încât ele să corespundă cerințelor dvs. Puteți returna sau schimba doar produsele care nu au fost folosite sau spălate.
 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de ambalajul original, accesoriile, fotografiile si cadourile cu care a fost livrat.
 • În cazul în care nu ne sunt returnate toate componentele produsului sau acestea au fost deteriorate, ne rezervăm dreptul de a va restitui o sumă de bani diminuată proportional cu valoarea cu care a fost diminuată valoarea de vânzare a produsului respectiv. In cazul in care produsul nu se va putea revinde din aceste cauze se va refuza returnarea acestuia.
 • Produsele marcate în formularul initial de comanda trebuie predate integral curierului, exact cum au fost primate. Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul de comanda initial, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Ambalajele individuale ale produselor trebuie sa fie intacte si in starea in care au fost primite. Se vor refuza produsele peste al caror ambalaj individual s-a lipit banda adeziva/scotch, etichete de curierat sau orice altceva. Va rugam sa acordati atentie sporita ambalarii produselor pentru ca acestea sa ajunga in stare buna la noi.
 • In cazul in care comanda d-stra a indeplinit conditiile de transport gratuit si la retur partial aceasta valoare scade sub suma specificata pe site, va trebui sa suportati si valoarea de transport catre d-stra a coletului initial. Deasemenea, in cazul comenzilor cu transport gratuit, la returul total al comenzii se va anula si optiunea de transport gratuit primita cu titlu de cadou initial.
 • Optiunea initiala de transport gratuit ramane valabila doar in cazul schimbului de produse.

Important:

 • "Clienți" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
 • În cazul în care din greșeală ați primit alt produs decât cel comandat de dumneavoastră, acesta se schimbă iar noi vom suporta costurile de transport (inclusiv pt. persoanele juridice).

 

Produsele cumparate pot fi returnate urmand pasii de mai jos:

 1. Trebuie sa va asigurati că produsul respectă conditiile de retur de mai sus.
 2. Ne contactati telefonic la 0768.788.008 (luni-vineri, orele 10:00-18:00) sau pe email contact@maxmania.ro. Operatorii nostrii te vor ajuta pas cu pas pentru finalizarea procedurii si iti vor da informatii suplimentare daca este cazul in functie de tipul produselor.
 3. Expediati coletul ambalat corespunzator pentru a proteja produsele la adresa care va fi comunicata pe sms sau email catre d-stra. Expedierea este in sarcina d-stra drept pentru care puteti alege orice firma de curierat rapid (exclus Posta Romana).
 4. Coletele expediate catre noi cu plata ramburs nu vor fi acceptate.
 5. Coletele expediate catre noi fara sa ne contactati in prealabil pe email sau telefon NU vor fi acceptate.
 6. In cazul unui schimb, produsul va ajunge mai intai la noi in depozit pentru a putea fi verificat si apoi se trimite produsul cu care se efectueaza schimbul.
 7. Rambursarea contravalorii produselor returnate se face EXCLUSIV in contul IBAN comunicat de d-stra, in maxim 14 zile calendaristice. Comunicarea contului IBAN si a titularului acestuia trebuie facuta in scris pe email (contact@maxmania.ro) sau sms (0768.788.008). Nu se preiau aceste date telefonic.


Produse defecte sau incomplete


In cazurile rare in care produsele primite sunt incomplete sau prezinta defectiuni de fabricatie, acestea trebuie anuntate in maxim 48 de ore (2 zile lucratoare) de la primirea coletului la telefon 0768.788.008 sau pe adresa de email contact@maxmania.ro


Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Web site-ul Maxmania.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Maxmania.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Maxmania.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Maxmania.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Maxmania.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@maxmania.ro